Ziekte

Ik had een vraag i.v.m met men golden retrievr. die heeft aan zijn poot een grote kale plek, de plek word zwart en er komt soms etter en bloed uit. Wat zou dit kunnen zijn?
Wat zou dit kunnen zijn? Dat ik het eigenlijk absoluut niet weet. Wat kan je eraan doen? Ga er zo snel mogelijk mee naar de dierenarts, die kan je zeker verder helpen. Het feit dat de plek zwart wordt is iets waardoor ik zeker niet langer zou wachten met een bezoek aan je dierenarts.
Helemaal mee eens.....zo snel mogelijk mee naar de dierenarts. Als het zwart wordt betekent dat over het algemeen dat er weefsel (huid/spieren) aan het afsterven is en als je dus te lang wacht met ingrijpen kan je hond z'n poot verliezen.
Toch vind ik het af en toe wel jammer dat je op sommige berichten geen vervolg meer krijgt.......ik vraag me namelijk toch wel af hoe het met de poot van deze hond is afgelopen.
Ik vraag het mij ook af, het blijft helaas lastig om mensen over de registratiedrempel heen te krijgen :( Als iemand een oplossing heeft hoor ik het graag :)