Waarschijnlijk nieuwe hamster

Waarschijnlijk komt er volgende maandag een nieuwe hamster bij mij wonen (dwerghamster van ongeveer 6 maanden oud).

Het vorige baasje is een vriendin van een collega van de buurvrouw. Dat baasje had om het zo te zeggen genoeg van haar dier en wou het eigenlijk gewoon bij het huisvuil steken. Het zou de laatste week ookal geen eten meer hebben gekregen. de collega van mijn buurvrouw wist dat zij een dierenvriend was, maar zijzelf heeft geen plaats meer en is toen naar mij gekomen omdat ze weet dat ik wel wat heb met knaagdieren. Tegen zoiets kan ik geen neen zeggen. de collega van mijn buurvrouw is het hamstertje gaan ophalen bij die vreselijke dame en volgende week maandag gaat mijn buurvrouw hem/haar ophalen (iets ivm vakantie) en dan zetten ze hem/haar hier af.

Ik zeg waarschijnlijk, want er is een kans natuurlijk dat die collega zelf aan het diertje gehecht raakt en dat ze het zelf mag houden van haar man (haar man had al gezegd dat ze geen nieuwe dieren in huis mag halen, want ze hebben ook al wat zitten;)) we zien wel, maar vind het altijd wel erg jammer hoe mensen met levende wezens omgaan.

Mocht het naar mij komen, zal ik een foto'tje plaatsen. Ik hoop stiekem dat het een andere kleur heeft dan mijn twee andere dwerghamsters (roodoog mandarijn en pearl)

Hij is vandaag aangekomen: het is een wildkleur hamstertje.

Foto's volgen nog wel, even wat laten bekomen van de stress.
gelukkig zijn er nog mensen die wel om dieren geven zeg! Wat een &^%%&& mens zeg! Als ik zoiets zou tegenkomen zou ik met mond echt niet dicht kunnen houden! Maarja het belangrijske is dat het beesjte een goed thuis krijgt en das het allerbelangrijkste he! ben benieuwd naar de foto's
ondertussen is Lucky gepromoveerd tot een veel grotere kooi (zat in een kleine kooi van de eigenares). Hij mocht sinds dit weekend bij de andere in de kamer (mijn knaagdieren hebben een eigen kamer) en leek wel zeer tevreden met zijn nieuwe kooi (zo'n bak van gabber ik denk iets van een 2100cm≤ groot).

Hij is ondertussen veel minder schuw. Hij laat zich aaien en oppakken. Van foto's houdt hij nog niet, maar ik heb er vandaag enkele kunnen nemen. Ik zal er nog eentje plaatsen als ik de foto's op de pc zet.

Dit is een foto van 22/4, morgen zal ik een meer geupdate versie zetten:
[img width=480 height=360]http://i15.photobucket.com/albums/a363/Noortjesfotoboek/H-L-20-04-07.jpg[/img]
ohh wat een mooi hamstertje...

Gelukkig heeft de collega van je vurvrouw dit opgemerkt en krijg het lieve beestje nog een gelukkig leventje :)