Positief berichtje

Gewoon even een positief berichtje over een goede verzorging door de dierenarts. Mag ook wel eens genoemd worden, toch?

Gistermorgen vonden we Indy, het dwerghamstertje van mijn zoontje. Ze was 's nachts langs de tralies van de kooi omhoog geklommen en waarschijnlijk naar beneden gegleden (het gaat allemaal niet meer zo vlot bij Indy; ze is al meer dan twee jaar oud). Daarbij kwam haar pootje tussen de tralies en de bak en zat ze compleet klem.
Het pootje was superdik toen ik haar vond, bloedde en toen we haar na veel moeite vrij hadden sleepte ze het pootje achter zich aan. Dierenarts gebeld dus. Hoewel hij zijn hele spreekuur vol had, mochten we binnen het uur komen. Indy's pootje bleek gebroken, maar ze liep er inmiddels al wel weer een beetje op.
Na medicijnen voor de pijn, evt. onsteking e.d. mag je raden wie er gisteravond weer door de nieuwe bak (zonder tralies) crossde? Indy.
Het gaat redelijk goed dus, dankzij onze super-doc!

Prachtig van dierenarts
Goed gewerkt, deze dierenarts heeft duidelijk de juiste kennis voor knaagdieren!
Wat lief, dat de dierenarts toch wilde helpen terwijl zijn spreekuur vol zat. En ook leuk dat het hamstertje op hoge leeftijd nog zo lekker rond rent!
wat fijn seg!! Maakt zo'n groot verschil he!

Ik heb zelf ook erg goede ervaringen met mijn dierenarts !! Zowel erg bekwaam voor knaagdieren (ik ben al geweest voor blaasontsteking, attackje bij ouder dier en een diertje van 6 weken is bij hem geopereerd geweest + heeft het overleeft !) als kwa prijs (bv bij de gerbil die een attackje heeft gekregen moet ik 3 maal langsgaan voor een inspuiting met vitamine B12 en maar 1 visite moeten betalen)
Indy gaat goed! 't Pootje is nog wel wat dik, maar ze doet alsof er niets aan de hand is.

Ook wij moesten eigenlijk terugkomen een aantal dagen voor pijnbestrijding, maar omdat de dierenarts in een andere plaats woont, vond hij dat hij ons dat niet aan moest doen.
We hebben de medicijnen meegekregen en hij heeft ons voorgedaan en uitgelegd hoe we het moesten toedienen. Het restant mogen we dan tzt weer inleveren. Ook zonder extra kosten allemaal. Daarom bedoel ik maar: ze bestaan toch af en toe nog wel; mensen die het echt voor de dieren doen en niet voor de extra verdiensten. =D>
wat fijn seg !!!