Kitten bij honden plaatsen

Hoi Ik heb een britse korthaar en in de zomer kon ze thuis achter wel eens buiten nu bleek dat ze zwanger was en heb ik nu sind 28/09/2007 3 lieve kittens .Heb een vriendin die wel 1 wil maar zit met een vraag .Ze heeft 3 honden een bordeaux dog een american stafford en een straathond de jongste is al 2,5 jaar oud .Ik heb mijn twijfeld of dit goed kan lopen aangezien ze gen puppy's meer zijn en geen katten gewoon zijn zeker niet in huis..Heeft iemand raad ?
Veel hangt af van het karakter van de honden en van het kitten. Wanneer de honden goed naar hun baasje luisteren en hem gehoorzamen zouden er geen problemen mogen zijn. Vanzelfsprekend mag de kat in dit geval ook niet uitdagen naar de honden toe, gebeurt dit wel dan is het 3 tegen 1. Zoals u merkt is hier geen correct antwoord op te geven, alles hangt af van het gedrag van de 4 dieren, de enige manier om het antwoord op deze vraag te weten is door dit uit te testen.

Zelf veronderstel ik dat het, toch zeker in het begin, zeer moeilijk zal verlopen. Vanzelfsprekend zal je vriendin veel aandacht gaan besteden aan haar nieuwe huisdier, haar honden zullen dit merken en vanzelf meer aandacht gaan verlangen als dat ze aan het katje geeft. Alles hangt dus af van het karakter/gedrag van de dieren, het kan zijn dat het goed gaat, moelijk gaat of niet samen gaat. Indien ze zou beslissen om het kitten aan te nemen is het verstandig om het kitten (in het begin) nooit met de honden alleen te laten.