Kat

Mijn kat is al op leeftijd en ze geeft steeds over als ze blikvoer heeft gehad.Ook is ze dan heel erg aan de diaree. Dit komt denk ik omdat ze al aardig op leeftijd is.Nu is mijn vraag hoe gaat het als je besluit je dier in te laten slapen en hoe gaat dat in zijn werk en wat zijn dan de eventuele kosten?informatie
Waarom het dier laten inslapen?
Er is ook de mogelijkheid om haar enkel droogvoer te geven of eventueel verse voeding.

Het inslapen gebeurt (voor zover ik weet) als volgt: u gaat naar de DA, u kan dan beslissen of u de poes gewoon achterlaat bij de DA of dat u erbij blijft. De poes zal dan een spuitje krijgen en zachtjes inslapen om nooit meer wakker te worden.
De prijs hiervan??? Geen idee.
Als je toch naar de dierenarts gaat kan je beter naar een oplossing voor dit probleem vragen dan naar een spuitje om hem in te slapen. Het kan goed zijn dat dit een veel voorkomend probleem is bij oudere katten en dat er een goede remedie tegen is.

Als blijkt dat er geen oplossing voor het probleem is, dan kan je eventueel overwegen om hem te laten inslapen. Maar als je kat verder nog in gezonde conditie is zou het zonde zijn om die laatste stap te nemen.