Geit + bennett wallaby

kunnen dwerggeiten en wallaby tesamen gehouden worden.
Ik denk niet dat dit mogelijk is. Ze hebben een ander dieet, waardoor het volgens mij niet te combineren valt. Bovendien betwijfel ik het dat ze overeen gaan komen. Ze verstaan elkaar immers niet en hebben totaal andere gewoonten.
welke dieren kunnen wel tesamen gehouden worden met wallabys
ik ben van mening dat ze wel tesamen kunnen. Ik weet namelijk 2 wallaby's zitten die met enkele dwerggeitjes worden gehouden. Dat gaat echt goed tesamen. Van voeding is het ook geen probleem, want eerst krijgen de geiten eten, en dan de wallaby's en ze eten niet van elkaars voeding.
Ik kreeg vandaag via mail een reactie hierop van iemand met ervaring. Aangezien het best wel interessant is, post ik het even :)
[quote]
bennett wallaby & dwerggeiten & schapen Onze ervaring met beide dieren in dezelfde weide heeft laten zien dat het wel problemen oplevert.
De wallby\'s kunnen nauwelijks eten omdat hun eten gelijk wordt opgegeten door de anderen. Dit zijn voornamelijk de schapen waardoor het een probleem is geworden, omdat de wallaby\'s niet de gelegenheik krijgen om te eten. Ze laten zich gewoon wegjagen.[/quote]

Met dank aan JdB