Bilou

hoe verloopt de groei van een golden retriever
Hoe bedoel je? Veel kan je er niet over zeggen, hij groeit, op een jaar zijn ze wel volgroeid, de haren worden pas langer tegen dat ze bijna uitgegroeid zijn.
halo,ik bedoel,hoe groot is een golden op 6 maand,ik kan nergens docummentatie en -of foto's vinden om te vergelijken,ik vindt onze bilou al zo groot.
Sja, dat is moeilijk te zeggen, het zal onder andere afhangen van pup tot pup en ook van het geslacht. Ik heb dit zelf eigenlijk niet bijgehouden, en er zijn inderdaad weinig sites ofzo over te vinden. Als ik me niet vergis zijn ze op een half jaar bijna volgroeid, maar hebben ze nog geen lang haar.

Ik heb toch een site gevonden waar je wel mee kan vergelijken:
http://www.hayley.tk/index.htm ie pup is geboren op 7 september 2005, als je bij de foto's gaat kijken kan je foto's vinden van maart 2006 waar je dus mee kan vergelijken :)
halo,
hartelijk dank voor de website,waar ik de foto's vond ter vergelijking met onze bilou.ik zag er zelf eentje die net onze bilou leek.
trouwens bilou is geboren op 24 /04/07 en dus vandaag net zes maand!hij heeft geen stamboom ,hij is een prachtige,lieve hond,hij is creme kleurig,borst en buik,poep bijna wit,heeft reeds een mooie staart met lange krullende haren.hij is een schat en onze hartendief,ik dank je nogmaals en wens iedereen zo een lieve hond toe,en aan alle dieren een
warme thuis.                               
                                                                                                                                                                                                      groetjes sonja[img][/img]
Leuke foto, geÔnteresseerd naar het water kijken.
geweldige foto inderdaad!