Vraagje kitten

Wij hebben onlangs 250 euro voorschot betaald voor een kitten brits korthaar katertje ,toen we het gingen bekijken was het op het eerste zicht in orde,behalve 1 katertje van het zelfde nestje, dat had iets aan 1 oogje en ze hebben ons gezegt dat het door een krap kwam en dat de zalf niet echt hielp,er was een volledig vlies over het oogje.3 weken later mochten we terug komen kijken en nu was ons katertje zijn oogje genaaid,en dat van het andere katertje ook en het zou weer om een krap gaan,bij ons katertje zou het volledig genezen ,maar bij het andere katertje kon de dierenarts niet 100% zekerheid geven,maar nu is mijn vraag als bij het ene katertje geen 100% procent genezing kan zijn, waarom bij dat van ons dan wel het gaat toch ook om een krap,zoals bij het andere katertje.Wat moeten of kunnen we nu doen om zeker te zijn dat ons nieuwe katertje geen blijvend letsel kan of zal overhouden. Graag u advies. Alvast bedankt. Groetjes Linda.
je kan best hiervoor contact opnemen met de behandelende dierenarts en eventueel een second opinion vragen. het kan bvzijn dat er bijkomende letsels zijn aan het oog waardoor het bij het ene katertje niet volledig zal genezen.
Overigens, de 2de kater heeft die krab later gehad, je kan niet steeds in het begion al zeggen ofdat het volledig zal genezen. Dit weet men vaak pas na enkele weken.
hallo,

Ik heb jullie op 24 september een vraagje gesteld in verband met een Kitten.

Ondertussen heb ik met de kweekster gebeld en we hebben gezegt dat we het risico niet nemen,ze begreep ons en ze geeft ons het voorschot terug . Bedankt  voor het antwoorden op mijn toen gestelde vraagje.

Groetjes Linda  :)