Katten

Wij zouden graag twee jonge poesjes willen nemen. Is het aan te raden om een kater en een kattin uit hetzelfde nest te nemen of gaat dit niet samen en moeten het ofwel twee katinnen of twee katers zijn.
een kat en een kattin gaan wel samen, alleen moet je 1 of beiden castreren/steriliseren. Wanneer je dieren ook buiten kunnen is het raadzaam ze beiden te casteren/steriliseren of je nu mannen of vrouwen hebt.

Als de katten binnen blijven, hebben katers wel de neiging binnen te sproeien. Ongesteriliseerde vrouwtjes zijn vaak moeilijk handelbaar als ze krols staan.
Mijn zus heeft laatst ook 2 kittens gehaald.. Echt ontzettend lief..
Komen ook uit hetzelfde nest en zijn ook broer en zus.. Het gaat prima samen en doen ook echt alles samen.. Zijn 2 handen op 1 buik.. Is dus wel een aanrader.. En ook als ze zo klein zijn hebben ze nog mooi elkaar en zijn ze vaak een stuk minder schuw op het einde dan 1 kat/poes

Sowiso de kat castreren en je kan altijd de poes aan de pil zetten of laten steraliseren.. Je kan er namelijk niet mee fokken omdat dat inteelt is en kan zorgen voor zieke kittens die geboren worden