Ik heb een kat die is verandeert van garakter waarom?

:D Hallo, ik heb een kat ( pupus ) hij is 8 maanden oud, hij is sneeuw wit . :oops: Maar ik weet nie waarom is hij in een keer verandert, hij bijt,krap,en hij is heel zenuwachtig, ik weet wat ik mis gedaan heb :lol: . Mijn vrienden zeggen dat ik hem moet weg doen :shock: . Ik zal dat nooit doen. Hij is al in mijn hart :wink: . Ik heb hem al 6 maand 8) en dat zal nog duren. kan iemaand me helpen? Merci tot ziens
het kan zijn dat er iets is veranderd in zijn omgeving (nieuw huisdier? nieuwe bank? tafel ergens anders gezet?) waardoor hij van slag is geraakt en dit laat zien door zich anders te gedragen. komt je kat buiten? dan kan het ook zijn dat iemand buiten hem heeft laten schrikken of pijn heeft gedaan waardoor hij nu geen mensen meer vertrouwt.. of misschien is het gewoon de leeftijd, zoiets als puberteit ofzo en gaat het vanzelf weer over :)
is de kat trouwens gecastreerd? misschien dat hij een poes zoekt..
sterkte!
trouwens, als je meer over katten wilt weten kun je op deze website kijken: http://www.dekattensite.nl/

groetjes!
Hallo iedereen,

ik heb een vraagje. MIjn kat is 9 maanden oud. Nu denk ik dat ze drachtig is. Hoe kan ik dit weten zonder direct naar de dierenarts te gaan?

Groetjes
als ze wat dikker wordt en haar tepels zwellen op dan kun je het meestal wel goed zien. en als ze meer eet dan normaal natuurlijk. een kat heeft een draagtijd van ongeveer 65 dagen. heb je al eens gezien dat je kat krols is geweest? dan weet je nl zeker dat ze vruchtbaar is. succes ermee!