Come on Guinea Pigs!

Ik heb dit forum pas geleden ontdekt, omdat ik op zoek was naar advies voor mijn Helga (zie 'Cavia's gedrag'). Maar ik vind het maar wat stil op de cavia-afdeling!

Come on Guinea Pigs! Laat van je horen!

:wink:
Ook ik heb dit forum pas ontdekt en ben een heel grote caafjes-liefhebber. Het is hier inderdaad een beetje stil, maar de aanhouder wint... misschien dat er hier binnen een tijdje heel veel caafjesliefhebbers komen.
Ik vind het eigenlijk op dit hele forum nog een beetje stil ;) IK hoop dat daar snel verandering in komt ;)
Het is hier inderdaad nog enorm stil. Ook wij als beheerders vinden dit enorm jammer. We trachten om kost wat kost meer mensen naar het forum te krijgen.
Komt vast goed ;)
Ben hier pas nieuw. Ik heb me de afgelopen jaren enorm verdiept in cavia's, hun gedrag, medicatie, zorg, huivesting. Een beetje uit de hand gelopen allemaal. Mijn vrienden noemen me de cavia-man.... Heb er zelf 2, allebei beertjes, gladharig. Een goudkleuge (Gino) en een creme (Joey). Ze zitten in een hok van 1.78x1.28 met een halve tweede verdieping (zelfgemaakt van polyproyleen (Vikuprop) en van die opberg draadkubusrasters van 32cm x 32cm per raster (helaas nauwelijks meer te verkrijgen in Nederland, wel te bestellen via eBay). Zo'n kooi maak je al voor 70 euro. Dat is niets als je bedenkt dat een 140x70 kooi al 150 euro kost. En dan te bedenken dat ik van die 70 euro nog 48 dollar verzendkosten heb betaald. Voordeel van die kooi is dat je hem groter of kleiner kunt maken, hem om een hoek kan bouwen, extra verdiepingen erin kunt zetten, makkelijk in tweeŽn kunt scheiden, af kan breken voor vervoer, etc. Voor mij geen andere kooi meer. Ik raad het iedereen aan!
[quote="Ronaldus"]Ben hier pas nieuw. Ik heb me de afgelopen jaren enorm verdiept in cavia's, hun gedrag, medicatie, zorg, huivesting. Een beetje uit de hand gelopen allemaal. Mijn vrienden noemen me de cavia-man.... Heb er zelf 2, allebei beertjes, gladharig. Een goudkleuge (Gino) en een creme (Joey). Ze zitten in een hok van 1.78x1.28 met een halve tweede verdieping (zelfgemaakt van polyproyleen (Vikuprop) en van die opberg draadkubusrasters van 32cm x 32cm per raster (helaas nauwelijks meer te verkrijgen in Nederland, wel te bestellen via eBay). Zo'n kooi maak je al voor 70 euro. Dat is niets als je bedenkt dat een 140x70 kooi al 150 euro kost. En dan te bedenken dat ik van die 70 euro nog 48 dollar verzendkosten heb betaald. Voordeel van die kooi is dat je hem groter of kleiner kunt maken, hem om een hoek kan bouwen, extra verdiepingen erin kunt zetten, makkelijk in tweeŽn kunt scheiden, af kan breken voor vervoer, etc. Voor mij geen andere kooi meer. Ik raad het iedereen aan![/quote]

welkom hier,
mss een idee om je voor te stellen in het topic voorstellen?